Úw specialist in badkamerinstallatie & renovatie, tegel en loodgieterswerken

De tekst op de home pagina dekt volledig de lading als je kiest voor renovatie van je badkamer door Koos Hoogland. Mee denken, veel oog voor details, perfect vakmanschap met als resultaat een prachtige badkamer. Onze complimenten en een aanbeveling dubbel en dwars waard.

Fam. komen

Na overleg met Grando/badkamers kregen we Koos Hoogland als installateur van onze nieuwe badkamer en wat zijn we hier ontzettend blij mee!
Een bijzonder goede vakman, deskundig, een harde serieuze werker met veel oog voor detail, rustig en gezellig en heel prettig in de omgang binnen ons gezin. Bovendien een heel nette werker, aan het einde van de dag was alles weer keurig opgeruimd.
We hadden ons geen betere installateur kunnen wensen!
Alles ging in overleg waarbij Koos ons deskundig adviseerde.
Het resultaat is helemaal naar hoe wij het voor ogen hadden, prachtig, we zijn zeer tevreden!
Koos, een absolute aanrader!
Familie Doodeman

Doodeman

Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze toilet en badkamer.
De uitvoering gaat in een prettige sfeer en goed overleg. Vakmanschap en deskundigheid staan centraal gedurende de gehele periode van uitvoering van het werk. Wij bevelen Koos zeker aan !

Fam Mol

Met Koos een aantal dagen meegelopen om onze badkamer aan te passen. Hij neemt de situatie op, meet, doet een voorstel, haalt het juiste gereedschap uit zijn auto en het resultaat , een mooi afgewerkte badkamer waar we heel blij mee zijn.

Fam. Faber

We kwamen met Koos in contact doordat hij de badkamer van de buren installeerde . Alles zag er tiptop uit en zodoende hebben we Koos gevraagd .
Koos overlegt veel en heeft ook goede ideeën . Hij is rustig en een harde werker. Ook bij ons is de badkamer mooi afgewerkt dankzij Koos.
Wij kunnen hem van harte aan bevelen.:-)

Fam Heddes

“Vakmanschap is Meesterschap” naast een biermerk is deze slogan ook op Koos Hoogland van toepassing.   Wij genieten iedere dag weer van onze gerenoveerde badkamer.
Perfectie tot in de kleinste details en Koos betrok ons op de ‘juiste’ momenten bij de uitvoering waardoor het eindresultaat volledig voldeed aan onze verwachtingen.
Ook in het meerwerk was hij erg flexibel, dit werd keurig ingepast en uitgevoerd.
Kortom een vakman pur sang, aangevuld met een portie humor en gezelligheid !

van der Velden

De badkamer was aan vernieuwing toe en hebben wederom Koos Hoogland ingeschakeld voor deze renovatie. Onze eerste ervaring met Koos was bij de renovatie van onze bijkeuken en toilet.              Dit project was tot in de perfectie afgewerkt door Koos.
Ook bij de renovatie van onze badkamer was de kwaliteit van de afwerking weer super. We genieten nu elke dag van onze perfect gerenoveerde badkamer.
Een echte vakman, met oog voor de details,

Fam Dekker

Koos is een echte vakman. Hij werkt snel en grondig. Maar een badkamer gaat om meer dan technisch (ver)bouwen. Het oog wil ook wat en als klant heb je wensen. Denk aan de hoogte van een spiegel, radiator, stopcontact of kast, het afsnijden van tegels (kan blijkbaar op verschillende manieren) of de (inbouw)plek van verlichting. Alles hangt met elkaar samen. Het siert Koos dat hij dit van tevoren met je overlegt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij bevelen koos van harte aan!

Fam Wagenaar

adviseren tijdens aankoop en leveren van materiaal is een ding. Wat het ook helemaal laat spreken en afmaakt is de installatie door de monteur (in dit geval Koos Hoogland uit Hem). In 4 weken zowel de toiletruimte op de begane grond als de badkamer op de 1e etage helemaal opnieuw verbouwd. Hulde aan de wijze waarop en de zeer klantvriendelijke en ook adviserende benadering tijdens de installatie.

Fam Lippens

Onze badkamer en WC waren na 36 jaar zeker aan een renovatie toe. Wij hadden op papier hoe we het hebben wilden en Koos ging aan de slag. Veel werd met ons overlegd en Koos had dan goede adviezen. Alles is erg goed verlopen en we zijn dan ook meer dan tevreden en zullen, als we de kans krijgen, deze plezierige vakman zeker aanbevelen. Toppie!

Fam Laan

Nogmaals dank Koos voor het verbouwen van onze badkamer en toiletruimte, het is werkelijk prachtig geworden en we genieten er enorm van. We hebben respect voor je enorme vakmanschap. Ook hebben we genoten van je gezelschap, onze hond Jason van de koekjes die je voor hem meenam en onze kleindochter zegt als ze onder de douche staat ‘dat heeft ome Koos mooi gemaakt oma’! Hartelijke groet,

Fam Heuwekemeijer

Een nieuw huis bouw je maar 1 keer in je leven. Met Koos zijn vakmanschap hebben we een prachtige badkamer en toilet gekregen. Koos gaat voor perfectie.! Door zijn ervaring weet hij goed uit te leggen wat de impact van een bepaalde keuze in het installatie-proces is. Zijn adviezen kan je gerust opvolgen. En dat alles in een gezellige sfeer. Zeker aan te bevelen.

Fam Appelman

Via Grando in kontakt gekomen met KH. Koos dacht met ons mee over praktische oplossingen die in goed overleg naar tevredenheid werden uitgevoerd. Zeer tevreden over manier van aanpak (badkamer/toilet) en omgang met Koos!

Fam Teitsma

Dat Koos een vakman is, dat wisten we, we genieten nu erg van onze totaal vernieuwde badkamer door zijn aanpak. Behalve goed meedenken heeft hij ook tal van creatieve oplossingen. Een bijkomstigheid, maar ook prettig, aan het eind van de dag is alles keurig opgeruimd. Van harte aanbevolen

Fam van der Vliet

Op advies van Grando/keukens/badkamers kregen wij koos als installateur aanbevolen. Dit heeft geresulteerd in een voor ons perfecte badkamer. Effe de doucheruimte opknappen is uiteindelijk een echte badkamer geworden. Koos is een prettige en hardwerkende man met de nodige humor , dat is nodig om 4 weken te overbruggen. Wij waren blij met zijn meedenken en advisering. Top Koos!

Fam de Wit

Koos Hoogland heeft bij ons 2 badkamers gerenoveerd op een zeer grondige en professionele manier. Echt prima afgewerkt tot in de kleine details. Ook werd elke dag alles netjes achter gelaten en hadden we geen overlast van de werkzaamheden.
Wij kunnen Koos Hoogland van harte aanbevelen voor uw badkamer verbouwing!
Met vriendelijke groet

Fam de Haan

Koos heeft afgelopen juli onze badkamer verbouwd.
Hetgeen hij op zijn website vermeldt heeft hij volledig waargemaakt.
Alles, met uitzondering van een dagdeel stucwerk door een derde, heeft hij zelf uitgevoerd.
Onze ervaring: Absoluut vakwerk op alle aspecten, goed overleg over details en afspraken nakomen.

Directe communicatie en een  bak met humor maakten zijn dagelijkse aanwezigheid gedurende ca. 3,5 week, ondanks het onvermijdelijke ongemak, zeer goed te doen.
Een aanrader als vakman en mens.

Fam De Vries